My Favorite Food di Marrybrown.


Selalu kalu singgah di Pasaraya C-Mart, pasti tak terlepas beli makanan ni. Walaupun makan berulangkali pun tak rasa muak, tapi bertambah suka lagi ada la.hehe. Makanan kegemaran yang selalu order kat sini adalah Bubur Ayam. Kalau ikutkan portion yang diberi memang puas hati, bila dah habis makan semangkuk tu, confirm kenyang. Kira bubur ni cukup semua rasa yang patut ada dalam bubur.Pernah jugak makan ayam Marrybrown ni, tapi rasa kureng la, lebih prefer Ayam KFC, sebab lagi sedap dan puas hati. Kalau burger pulak, dekat Marrybrown ni agak mahal lak, lebih prefer burger McDonald sebab rasa pun sedap dan sesuai dengan bajet. hehe




Harga bubur ayam ni pula , tidak la terlalu mahal, kira-kira RM 4.50 kalu ala-carte. Kalau sekali air baru RM6.50. Selain bubur ayam, terdapat jugak seafood porridge. Boleh la cuba kalau hendak kelainan.


Harap kepada pengemar bubur ayam, boleh la try bubur dekat sini. Saya pasti anda puas hati. ..




Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. saya pun suka bubur ayam marrybrown ni... sangat sedap.. kalo bubur mc d x sedap

    ReplyDelete