Waktu Operasi Pejabat Pos Sungai Petani, Jalan Pengkalan



Ini adalah waktu operasi Pejabat Pos Sg Petani.


Untuk pembelian stamp dan pos laju, tidak perlu beratur mengambil nombor, terus ke kaunter serbaguna. 





Comments

  1. Pejabat pos kat bakar arang tu boleh buat pos laju ta?

    ReplyDelete
  2. Pejabat pos kat bakar arang tu boleh buat pos laju ta?

    ReplyDelete
  3. Bolehkah bayar roadtax di Pejabat Pos guna cek?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Sabtu buka kecuali minggu pertama
      Sabtu: 8.30pg sehingga 5.00ptg
      (kecuali hari Sabtu pertama setiap bulan dan cuti umum)

      Delete
  5. Assalamualaikum, saya nak tanya pos ke indonesia guna flexipax kan?
    Nak tau rate flexipax boleh tak ?

    ReplyDelete
  6. Boleh, ia berdasarkan berat.
    Untuk maklumat lanjut, rujuk disni
    https://www.pos.com.my/postal-courier-services/flexipack/?flexipack-international

    ReplyDelete
  7. nak mintak tolong check barang boleh x ? FE003301716MY .. terima kasih ..

    ReplyDelete
  8. nak mintak tolong check barang boleh x ? FE003301716MY .. terima kasih ..

    ReplyDelete
  9. Goreng pisang boleh pos jugak?

    ReplyDelete
  10. Hari ahad untuk urusan asb bleh x?

    ReplyDelete
  11. Esk buka tak 16/4 ..blh keluarkn ASB X

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Step-step apabila ingin berhenti kerja

Syarat-syarat menyertai INSEP

Pos Laju hantar barang ke orang yang salah ( Delivered but not received )