Membeli belah di Mr DIY


Bila sebut Mr DIY mesti ramai pun dah tahu kan. Kali ni DIY dah buka cawangan baru kat Tesco Selatan, kira lagi besar dari yang asal. Bila dah besar, lagi la banyak barang nak beli kan.. Tapi aku memang selalu mai sini kalu nak beli barang-barang macam screw driver, paku, skru, alat elektronik dan usb pendrive. Sebab nya, memang murah.... Itu yang aku suka, dah la murah, tempat pun cantik. Lagi satu, tiada GST. kira company ni dah serap segala GST yang ada untuk pengguna.






Jadi bagi aku, kalau sesiapa yang nak beli barang hardware ke, mai la datang sini, harga pun murah, barang pun banyak. Pasti ada barang yang ada cari, Kalau tak jumpa boleh la tanya dekat promoter kedai ini.

Apa pun Mr DIY, terima kasih kerana membuka cawangan di Sungai Petani.....
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment