LeoKis-Log Youtube Channel Dilancarkan

Setelah berbulan-bulan berfikir untuk melancarkan kembali channel youtube dengan content yang sesuai untuk kanak-kanak, akhirnya, LeoKis-Log diwujudkan. Ia hanyalah wadah untuk kanak-kanak yang meminati kucing untuk melihat reaksi kucing di alam maya.  Kebanyakkan video didalam Channel ini dikategori kan dibawah "Restricted to Kids" di listkan supaya video ini boleh ditonton kanak-kanak tanpa mempunyai kandungan-kandungan tidak sesuai. Masalah video di Youtube, banyak kandugan yang tidak disesuai untuk kanak-kanak yang sepatutnya hanya boleh diakses oleh orang dewasa. 


Selain itu, tujuan channel ini turut akan menyelitkan sedikit sifat kucing yang boleh menjadi pembelajaran kepada semua. 


Semoga ia menjadi satu medium kanak-kanak menonton video dan melahirkan perasaan cintakan haiwan pada masa hadapan. Untuk memudahkan ia ditonton, Video ditangkap dengan camera DSLR agak dapat menghasilkan video berkualiti HD untuk TV/Telefon yang mempunyai setting HD. 


Antara dua bintang utama di dalam video ini adalah


1) Kucing Munchkin American Curl atau turut dikenali sebagai Leo2) Kucing Kacukan Parsi dan American Curl yang dikenali sebagai LeaUntuk menonton, sila ke click link dibawah

Leokis-Log Channel Youtube.

Comments

Popular posts from this blog

Step-step apabila ingin berhenti kerja

Pos Laju hantar barang ke orang yang salah ( Delivered but not received )